vineri, 7 octombrie 2011

Grupa piticilor... voinici

          Cat de dragi ne sunt copilasii! Zambetele lor, ganguritul si sinceritatea cu care se ataseaza de cei ce le sunt aproape, sunt tot atatea motive care ne cuceresc pentru totdeauna.
           Inca din primele zile de viata, copilul insenineaza intreaga casa, toate lucrurile se innoiesc, iar parintii devin automat mai sensibili, mai buni si plini de dorinte marete.
          Exigentele lumii in care traim scurteaza insa, de cele mai multe ori, aceste momente tandre dintre parinti si copiii lor. Astfel ca dupa doi ani mamica se intoarce la slujba iar copilul are nevoie de un cadru cel putin la fel de dragastos in care sa fie protejat, educat, invatat sa comunice potrivit nevoilor varstei.
          Gradinita TOP KIDS raspunde si de aceasta data PREZENT si anunta infiintarea grupei PITICILOR (copilasi cu varsta de pana in 3 ani)  asigurand - la standarde de calitate - educatie, supraveghere, socializare si dezvoltare personala.
          Gradinita functioneaza cu program prelungit, copiii beneficiind si de serviciile sociale de hrana, asistenta medicala si asistenta psihopedagogica.
          Va asteptam cu drag!

Relatii la telefoanele: 0764.392.790 / 021.423.77.23 / 0722.462.002