vineri, 19 august 2011

Greierasii, albinutele si fluturasii au inceput sa zboare spre Gradinita TOP KIDS



            Prietenii care ne-au vizitat in Strada Sergent Gheorghe Donici, nr 26-28, din sectorul 5 au aflat ca  TOP KIDS si-a inceput activitatea in luna august 2011 cu prima editie a Programului de vacanta.
            Cei care au primit un pliant de la noi, cei care ne-au vizitat site-ul sau cei care pur si simplu se afla in cautarea unei institutii private de invatamant prescolar sunt in continuare asteptati de luni pana vineri intr-o frumoasa si eleganta lume a copilariei.       
          Aici le conturam celor mici cea mai draga amintire despre primii ani din viata lor, dezvaluindu-le magica lume a cartilor, invatandu-i sa respecte tot ce e in jur, sa iubeasca natura, sa se deprinda cu reguli de igiena si sa capete o percepere pozitiva a lumii in care traiesc.
              Greierasii, albinutele si fluturasii au inceput deja sa zboare spre Clubul TOP KIDS. Pe cativa dintre ei vi-i prezentam in continuare:

             In curand ne vom lua la revedere de la vacanta. Nostalgia marii si umbra racoroasa a padurilor de munte, pridvorul casei dragilor bunici, strandurile, bancile din parcuri - toate ne vor astepta cuminti inca un an scolar. Iar zumzetul greierasilor, albinutelor si fluturasilor cu ghiozdanul in spate si buchete de flori in mana se va auzi iarasi pe strazi.
Va invitam de pe acum la Clubul TOP KIDS pentru a beneficia din timp de un loc in gradinita sau in programul after school.