luni, 11 iulie 2011

4 IULIE - DESCHIDEREA OFICIALA A CLUBULUI ,,TOP KIDS”

Clubul ,,Top Kids” - sectiunile GRADINITA si AFTER SCHOOL - si-a deschis portile pe data de 4 iulie 2011 cu surprize dulci, muzica si jucarii, intr-o atmosfera de poveste. 



Curtea gradinitei s-a umplut de copii, parinti si bunici emotionati si curiosi sa ne cunoasca. 





Copiii s-au acomodat repede, atrasi fiind atat de spatiul generos de joaca, amenajat in curte, cat si de ambianta placuta a salilor de grupe. Fara exceptie, copiii si-au exprimat dorinta de a ramane la noi. La final, acestia s-au lasat destul de greu convinsi sa se desparta de atractiile casutei noastre minunate. 



Situat in sectorul 5, zona Sebastian, clubul nostru este pozitionat strategic, in apropierea strazilor Ileana Cosanzeana, Fat-Frumos si Petre Ispirescu.


De ce sa va inscrieti copiii la Gradinita ,,Top Kids”? Pentru ca noi ne respectam promisiunile facute, pentru ca scopul nostru principal este de a lucra intr-un mod profesionist cu copiii dumneavoastra, astfel incat acest lucru sa se poata observa cu usurinta in dezvoltarea personalitatii copiilor.





Cadrele didactice de la ,,Top Kids, prin metode activ-participative, conforme cu standardele Curriculum-ului National si cu standardele europene in vigoare, mizeaza pe confortul psihologic si afectiv al prescolarilor, metode centrate pe copil.
 Este modul nostru de a ne adresa fiecarui copil in parte, maximizand astfel invatarea si dezvoltarea in plan individual.

 

Va asteptam intr-o lume vesela si colorata, in care punem pret pe tot ce e mai bun pentru copiii dumneavoastra:

*    ACTIVITATI EDUCATIVE SI RECREATIVE INEDITE

*    CLIMAT CALD, APROPIAT DE CEL FAMILIAL

*    CONDITII OPTIME DE HRANA SI ODIHNA

*      PERSONAL CALIFICAT


Contact:
0786.449.221
0745.055.162
0764.392.790
0737.215.703